Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Naslov

Lepotec.si

Blagovne znamke

Dostava

Dostavljamo v večino evropskih držav!

Znotraj države Slovenije dostavo naročenega blaga opravljajo naši pogodbeni partnerji.

Strošek dostave je razviden v postopku naročanja. Preverite dejanske stroške obdelave in dostave pred odločitvijo o nakupu! Celotni stroški so razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila. 

- GLS - enotna cena 3.5 € po celi Sloveniji za naročila do 100 €.
Brezplačna dostava  nad 100 €.

- Pošta Slovenije: enotna cena 5,99 € po celi Sloveniji.

 

Cene dostave v države izven Slovenije so razvidne v postopku naročanja.

Strošek dostave je razviden tudi v postopku naročanja. Preverite dejanske stroške obdelave in dostave pred odločitvijo o nakupu! Celotni stroški so razvidni iz obračuna pred oddajo vašega naročila.

 

Pri plačilu po povzetju dostavne službe zaračunajo provizijo za odkupnino:

- GLS: 1 €. Stranka lahko po svoji izbiri odkupnino kurirju GLS poravna tudi s plačilnimi karticami preko POS terminala, ki ga ima kurir pri sebi.

- pošta Slovenije 1.1 € za odkupnine do 100 €, ali 1% provizije nad vrednostjo 100 € - ta strošek ni zajet v ceno dostave in jo plača kupec Pošti Slovenije ob prevzemu pošiljke.

 

V izogib plačevanja provizije dostavnim službam priporočamo plačilo po predračunu.

 

NOVOST: BREZPLAČNA DOSTAVA BLAGA!


Brezplačna dostava (gratis dostava) velja za vsa naročila v vrednosti nad 100 € v Sloveniji z dostavno službo GLS! 

 

DOBAVNI ROK

Rok dobave je do 1-3 dni za blago iz zaloge oz. 10-14 dni za blago po naročilu po spodaj navedenih pogojih:

- priprave za dostavo oziroma izdajo vašega naročila s plačilom po povzetju stečejo takoj, ko prejmete elektronsko obvestilo, da je vaše naročilo v izvedbi.

- pri izbiri možnosti plačila po predračunu bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš transakcijski račun. V ta namen bomo med 16-22 uro preverjali prilive na transakcijski račun podjetja. Dobavni rok prične teči prvi delovni dan ob 9. uri po prejemu potrdila o plačilu.

 

Lahko se zgodi, da je izdelek, ki ste ga naročili, pravkar pošel in ga ni več na zalogi. V tem primeru vas bomo o predvidenem novem roku dobave obvestili preko elektronske pošte.

Oblačila, pri katerih je naveden dobavni rok 10 dni: oblačila naročamo vsak ponedeljek, naročeno dobimo ob četrtkih, isti dan odpošljemo na vaš naslov, tako da dostavo lahko pričakujete na petek. Primer: če naročite oblačilo z dobavnim rokom 10 dni na torek, lahko pošiljko pričakujete naslednji petek. Če naročilo oddate na nedeljo, dobite naročeno že v petek. *Opomba: lahko prihaja do zamude pri dostavi zaradi nepredvidenih dogodkov, v tem primeru naročeno namesto na petek dobite na ponedeljek.

 

DOSTAVA NA IZBRANI NASLOV - SKLENITEV POGODBE NA DALJAVO

 
Dostavljamo vse dneve razen ob nedeljah in praznikih. Ob sobotah dostavljamo v ožjem okolišu pošt strankam, ki tudi sicer dobivajo pošto ob sobotah. Ožji okoliš pomeni ulico oziroma kraj, ki ima isti naziv kot pošta. Poseben seznam ne obstaja, zato kupce prosimo, da to preverite na vaši pošti. 

Vaše naročilo bomo dostavili na vhod na izbranem naslovu. Dostava na izbrano mesto v vašem stanovanju, hiši ali pisarni in namestitev izdelka niso vključeni v ceno. Ne pozabite, da morate biti ustrezno pripravljeni za prenos večjih in težjih izdelkov v višja nadstropja stanovanjskih zgradb in zagotoviti pomoč. Če želite pošiljko sprejeti na svojem službenem naslovu, jo bo ne glede na to, da gre za vaše osebno naročilo, Pošta Slovenije izročila osebi, ki je pooblaščena za sprejem pošte v podjetju. Priporočamo, da se s pooblaščeno osebo za prevzem poštnih pošiljk v vašem podjetju o tem predhodno dogovorite in tudi uredite vse potrebno glede plačila. V primeru težav se obrnite na najbližjo enoto Pošte Slovenije in se dogovorite za dostavo. Naročeno blago, ki ga bomo dostavili iz različnih skladišč, boste prejeli v več paketih.

 

OSEBNI NAKUP NA NAŠEM NASLOVU


Izjemoma ponujamo tudi možnost osebnega prevzema na našem naslovu, vendar vas pri tem prosimo, da nas predhodno pokličete, da se dogovorimo o možnem terminu prevzema. Oddajte prednaročilo preko spleta in opravite nakup po ugodnih spletnih cenah v trgovini. Vkolikor izdelka ne boste kupili v roku treh delovnih dni po prejemu obvestila, da je izdelek pripravljen za izdajo, bomo prednaročilo stornirali. 

Prosimo, upoštevajte, da moramo izdelke z oznako Na zalogi (na voljo) najprej preveriti zalogo pri dobavitelju in pripeljati oziroma organizirati dostavo na naš naslov. Takoj, ko bodo na voljo, vas bomo o tem obvestili z elektronsko pošto.

 

Navihana.si je na naslovu:

Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p.
Partizanska c. 7
1431 Dol pri Hrastniku. 

Še enkrat prosimo, da nas v primeru osebnega prevzema predhodno obvestite na
telefon 041 810 778 , da se dogovorimo za termin prevzema.

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku. 

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

 DODATNA VPRAŠANJA IN INFORMACIJE

Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, nam prosim to sporočite na elektronski naslov info@navihana.si ali pokličite na gsm: 041 810 778 - Boštjan Dečman.

 

Boštjan Dečman
Tel.: +386 (0)41 810 778

Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p.
Partizanska cesta 7,
SI-1431 Dol pri Hrastniku
www.navihana.si