Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Naslov

Lepotec.si

Blagovne znamke

Varstvo osebnih podatkovZavedamo se pomembnosti varstva osebnih podatkov, zato jim posvečamo posebno pozornost. Skrbimo, da ustrežemo vsem  zahtevam na področju varstva osebnih podatkov. Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., je zavezan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov in je v skladu z GDPR pravilnikom  (General Data Protection Regulation).

S sprejemanjem spodaj napisanih pogojev oz. vašo prostovoljno, izrecno, informirano in nedvoumno privolitvijo o uporabi, obdelavi in hrambi vaših osebnih podatkov, izražate soglasje za uporabo in obdelavo le-teh. Soglasje izrazite tako, da v postopku nakupa na spletni strani obkljukate polje "Strinjam se s pogoji poslovanja, obveznostjo plačila in dovoljujem obdelavo mojih osebnih podatkov. Na pogoje poslovanja nimam pripomb in se z njimi v celoti strinjam. "

 Na spletni strani podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s.p. v namen zagotavljanja kakovostnih prodajnih in poprodajnih storitev hrani in obdeluje vaše osebne podatke, ki jih posredujete z naročilom. V namen zagotavljanja pregleda toka osebnih podatkov, vam posredujemo tudi podrobnosti glede hrambe in obdelovanja vaših osebnih podatkov. Vaše podatke strogo varujemo kot poslovno skrivnost in jih ne bomo uporabljali v nepooblaščene namene, jih zlorabljati ali posredovali nepooblaščenim osebam.

Katere osebne podatke hranimo in obdelujemo?

•Ime in priimek kupca

•Naslov kupca

•Poštna številka in pošta kupca

•Država kupca

•Telefonska številka kupca

•Email naslov kupca

•Rojstni datum (v kolikor jih je kupec neobvezno vpisal ob registraciji)

•IP naslov računalnika, s katerega je kupec oddal naročilo

•Vir strani, preko katere je kupec prišel na našo spletno stran

•Izdelki, ki jih je kupec naročil

•Čas naročila (datum in ura)

 

Kje se vaši osebni podatki hranijo?

Vaši osebni podatki se hranijo v administraciji trgovine, zabeleženi pa so tudi v naši glavni bazi na strežniku. Spletna stran uporablja Prestashop CMS, ki shranjuje podatke kot je opisano v dokumentu na spletni strani https://www.prestashop.com/en/system/files/filedepot/9/gdpr_whitepaper_prestashop_en.pdf

 

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov?

 

Do osebnih podatkov dostopajo Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., matična številka 3927067000, ter pogodbeni partnerji.

 Vsi pogodbeni partnerji so po naših medsebojnih pogodbah dolžni varovati vaše podatke kot poslovno skrivnost, in jih ne smejo uporabljati v lastne namene, jih zlorabljati ali posredovati tretjim osebam.

Komu se vaši osebni podatki posredujejo, kateri podatki se posredujejo in zakaj?

Eni od navedenih dostavnih služb:

•Pošti Slovenije d.o.o., matična številka 5881447000, za končno dostavo paketov (ime, priimek, naslov, pošta, poštna številka, država, telefonska številka, e-mail naslov)

•GENERAL LOGISTICS SYSTEMS d.o.o., matična številka 1538217000, za končno dostavo paketov (ime, priimek, naslov, pošta, poštna številka, država, telefonska številka, e-mail naslov)

 

Servisu za pošiljanje elektronske pošte:

•Google LLC, ki so lastniki spletnih servisov, preko katerih kupce preko e-maila obveščamo o njihovem naročilu in o sami dostavi (ime, priimek, naslov, pošta, poštna številka, država, telefonska številka, email)

•The Rocket Science Group, LLC, ki so lastniki spletnih servisov, preko katerih kupce preko e-maila obveščamo o novicah iz podjetja (ime, priimek, država, email)

•Amazon Web Services, Inc., ki so lastniki spletnih servisov, preko katerih kupce preko e-maila obveščamo o novicah iz podjetja (ime, priimek, država, email)

 

Plačilnemu sistemu:

•Paypal Holdings inc. (PayPal), v kolikor za način plačila izberete Paypal, saj je to osnova za izvedbo plačila preko njihovega servisa (ime, primek, naslov, poštna številka, pošta, država, artikel).

•Skrill International Payment LTD (SKRILL), v kolikor za način plačila izberete SKRILL, saj je to osnova za izvedbo plačila preko njihovega servisa (ime, primek, naslov, poštna številka, pošta, država, artikel).

 Seznanitev z nameni obdelave vaših osebnih podatkov je pogoj za veljavnost osebne privolitve. S sprejemanjem pogojev na tej strani ob naročilu ste kot kupec privolili v obdelavo svojih osebnih podatkov v enega ali več določenih namenov. Vaši osebni podatki so zbrani za določene, izrecne in zakonite namene od trenutka naročila na spletni strani do preklica ali ukinitve prodajnega programa.

 Vaše osebne podatke zbiramo, obdelujemo in hranimo za naslednje namene (podatki označeni s plusom so nujno potrebni za izvajanje pogodbe ali za izvajanje ukrepov na zahtevo posameznika pred sklenitvijo pogodbe (*ZVOP-1: 3. odst. 9. in 2. odst. 10. čl.). Podatki brez plusa za izvajanje pogodbe niso nujno potrebni, nam pa pomagajo h kakovostnejši izvedbi storitve, prodajnega procesa in poprodajnih aktivnosti. V kolikor ne želite, da nekatere od takšnih podatkov hranimo in obdelujemo imate pred nakupom možnost, da z umikom kljukice pri vsaki posamezni postavki onemogočite hranjenje in obdelavo takih podatkov.

 

Ime in priimek kupca

 + za pošiljanje naročenega paketa na pravi naslov

 + za kreiranje računa

 + za pošiljanje navodil za uporabo po pošti

 za pošiljanje promocijskega materiala po emailu

 

Naslov kupca

 + za pošiljanje naročenega paketa na pravi naslov

 + za kreiranje računa

 + za pošiljanje navodil za uporabo po pošti

 za pošiljanje promocijskega materiala po emailu

 

Poštna številka in pošta kupca

 + za pošiljanje naročenega paketa na pravi naslov

 + za kreiranje računa

 + za pošiljanje navodil za uporabo po pošti

 za pošiljanje promocijskega materiala po emailu

 

Država kupca

 + za pošiljanje naročenega paketa na pravi naslov

 + za kreiranje računa

 + za pošiljanje navodil za uporabo po pošti

 za pošiljanje promocijskega materiala po emailu

 

Telefonska številka kupca

 + za dogovor o času dostave paketa

 + za obvestila o času dostave paketa

 + za obveščanje o stanju pošiljke

 + za obveščanje o morebitnih spremembah naročila

 

Email naslov kupca

 + za obvestila o času dostave paketa

 + za obveščanje o stanju pošiljke

 + za potrjevanje reklamacij

 + za obveščanje o morebitnih spremembah naročila

 za promocijske e-maile našega podjetja

 

IP naslov računalnika, s katerega je kupec naročil

 + za dokazilo o naročilu v primeru morebitnih pritožb

 

Vir strani, preko katere je kupec prišel na našo prodajno stran

 za marketinške namene (boljše razumevanje potreb kupca)

 

Izdelki, ki jih je kupec naročil

 + za kreiranje računa

 + za omogočanje morebitnih reklamacijskih zahtevkov

 za poprodajne marketinške aktivnosti (boljše razumevanje potreb kupca)

 

Čas naročila (datum in ura)

 + za omogočanje in potrjevanje morebitnih reklamacijskih zahtevkov

 

 Osebne podatke, ki niso nujno potrebni za izvajanje pogodbe, zbiramo zato, ker so potrebni zaradi zakonitih interesov za katere si prizadeva upravljavec ali 3. oseba, razen kadar prevladajo interesi ali pravice posameznika, ki zahtevajo VOP, zlasti otrok. (ZVOP-1: 9/4 in 10/3)

 

 Pooblaščena oseba za varovanje vaših podatkov: Boštjan Dečman (Moja trgovinica, Boštjan Dečman s.p.).

 

 V podjetju Moja trgovinica, Boštjan Dečman s.p. smo ocenili, da ocena učinka predvidenih dejanj obdelave na varstvo osebnih podatkov ni potrebna, saj gre za povsem osnovna dejanja obdelave, ki so nujno potrebna za opravljanje naročene storitve, hkrati pa od stranke ne zahtevamo vpisa podatkov, ki za to niso nujno potrebni.

 

Zagotovitev uveljavljanja pravic posameznikov

 

Dostop do podatkov, informacij, možnost popravka

 Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima pravico od upravljavca dobiti potrditev, ali se v zvezi z njim obdelujejo osebni podatki, in kadar je tako, dostop do osebnih podatkov in določenih informacij. Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, ima ob upoštevanju namenov obdelave pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave. Pisni zahtevek za dostop do svojih osebnih podatkov ali zahtevek za morebitne popravke lahko posredujete na email info@navihana.si  ali po pošti na naslov Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., Partizanska cesta 7, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija.

 

Ugovor avtomatski obdelavi in profiliranju

 Posameznik ima na podlagi razlogov, povezanih z njegovim posebnim položajem, pravico, da kadarkoli ugovarja obdelavi osebnih podatkov v zvezi z njim, vključno z oblikovanjem profilov na podlagi teh določb. Upravljavec preneha obdelovati osebne podatke razen, če dokaže nujne legitimne razloge za obdelavo, ki prevladajo nad interesi, pravicami in svoboščinami posameznika, na katerega se le-ti nanašajo, ali za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov. Pisni zahtevek oz. ugovor avtomatski obdelavi in profiliranju lahko posredujete na email email info@navihana.si ali po pošti na naslov Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., Partizanska cesta 7, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija.

 

Izbris osebnih podatkov (pravica do pozabe)

 Kadarkoli po izvedenem naročilu lahko zahtevate izbris osebnih podatkov, vendar v tem primeru sprejmete vse morebitne posledice (nezmožnost pošiljanja dodatnih navodil za izdelek, izguba pravice do reklamacije, izguba pridobljenih bonitet pri prvem nakupu oz. cen za obstoječe kupce). Izbris osebnih podatkov lahko zahtevate po prejemu in plačilu naročenega paketa.

 

Izpis podatkov v strojno berljivi obliki

 Kadarkoli po izvedenem naročilu lahko zahtevate izpis osebnih podatkov v strojno berljivi obliki. Pisni zahtevek za izpis svojih osebnih podatkov v strojno berljivi obliki lahko posredujete na email info@navihana.si.  

 

Prenosljivost podatkov

 Kupec ima pravico, da prejme osebne podatke v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki in pravico, da te osebne podatke posreduje drugemu upravljalcu, ne da bi ga mi kot upravljalec, ki so mu bili ti osebni podatki zagotovljeni, pri tem ovirali. Pisni zahtevek za prenos svojih podatkov lahko posredujete na email email info@navihana.si  ali po pošti na naslov Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., Partizanska cesta 7, 1431 Dol pri Hrastniku, Slovenija.

 

 Vse informacije se zagotovijo brezplačno razen, če so zahteve očitno neutemeljene ali pretirane, zlasti ponavljajoče, lahko upravljavec:

•zaračuna razumno pristojbino, pri čemer upošteva upravne stroške posredovanja informacij, sporočila ali izvajanja zahtevanega ukrepa

•zavrne ukrepanje v zvezi z zahtevo.


Za potrebe poslovanja www.navihana.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek,

naslov in kraj bivanja,

naslov elektronske pošte (kot uporabniško ime),

kontaktno telefonsko številko,

rojstne podatke (neobvezno)

geslo v šifrirani obliki,

ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na naslovu www.navihana.si

 

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki naših storitev, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek (angl. Cookie) za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Moja trgovinica shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta). Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Moja trgovinica (www.mojatrgovnica.si) shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

 

Onemogočenje piškotkov

Priporočamo uporabo vseh piškotkov, saj stran tako deluje brez problemov. Lahko pa jih tudi blokirate.

Bistveni piškotki - Ti piškotki so nujni za normalno delovanje strani.

 • Cookie Guard

- Ta piškotek je nujen za hranjenje vaših nastavitev uporabe piškotkov na tej strani.

 • PHP Session

- Ta piškotek se uporablja za nemoteno delovenje vseh funkcij spletne strani

 • 8812c36aa5ae336c2a77bf63211d899a

- Ta piškotek se uporablja za nemoteno delovenje vseh funkcij spletne strani

Nenujni piškotki - Ti piškotki se uporabljajo za delovanje spletne strani, a niso nujni:

 • Chat zopim.com __zlcid

- Ta piškotek se uporablja za chat aplikacijo na spletni strani

 • Chat zopim.com __cfduid

- Ta piškotek se uporablja za chat aplikacijo na spletni strani

 • Google Analytics __utma,__utmb,__utmc,__utmz,__utmv

- S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na njihovi spletni strani https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 • Facebook

- Facebook uporablja piškotke za sledenje spletnih strani, ki jih obiskujete

 • AddThis

- Ta piškotek se uporablja za sledenje deljenja vsebin na družbenih omrežjih.

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.

Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva nekatere informacije. Te informacije so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

 

Skrbnik www.navihana.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Skrbnik www.navihana.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo.

Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

 

Uporabnik soglaša, da mu podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p. lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo podjetja. Uporabnik oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v procesu registracije, naročanja in dostave, v namene neposrednega trženja.

 

 1. Izdane račune se arhivira na sedežu podjetja Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., Partizanska cesta 7, Dol pri Hrastniku. Dostop do njih lahko zahtevate po elektronski pošti ali na naslovu podjetja.
 2. Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p. se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki uporabljani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam.
 3. V spletni trgovini obstajajo povezave na druge spletne strani, katere niso v lasti podjetja Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p. in za katere le-ta ne more zagotoviti varnosti osebnih podatkov.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkovPodatki, ki jih Moja trgovinica (www.navihana.si) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Moja trgovinica.

 

PrivolitevZ uporabo spletnih strani se hkrati tudi strinjate z navedenimi pogoji uporabe vaših osebnih podatkov.

Komunikacija

 

Podjetje bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • · jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • · pošiljatelj bo jasno razviden,
 • · različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • · jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • · željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

 

Mnenja/komentarji uporabnikov

 

Mnenja oziroma komentarji uporabnikov ter recenzije izdelkov, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti trgovine, ki so namenjene skupnosti uporabnikov. Ponudnik omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred dokončno objavo pa jih ponudnik pregleda. Ponudnik ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, obsceni ali po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

 

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih.


Ponudnik ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.

 

Varstvo otrok

 

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj.

Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

 

Odveza odgovornosti

 

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Podjetje ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.


Čeprav se podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla.

 

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

Pritožbe in spori

 

Podjtje Moja trgovinica, Boštjan Dečman, s. p., spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Podjetje se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@navihana.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

 

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman, s. p., se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem.

Zato se podjetje prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Moja trgovinica, Boštjan Dečman s.p. priporoča, da stranka pred oddajo naročila pozorno prebere pogoje poslovanja in jih shrani na trajen medij, npr. A4 papir, za kasnejšo uporabo.

 

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p.. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.Prijetno nakupovanje

Boštjan Dečman
Tel.: +386 (0)41 810 778
Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p.
Partizanska cesta 7,
SI-1431 Dol pri Hrastniku
E-mail: info@navihana.si
www.navihana.si, www.mojatrgovinica.si