Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Naslov

Lepotec.si

Blagovne znamke

Varstvo osebnih podatkov

Zavedamo se pomembnosti varstva osebnih podatkov, zato jim posvečamo posebno pozornost. Skrbimo, da ustrežemo vse zahtevam na področju varstva osebnih podatkov. Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., je zavezan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.


Za potrebe poslovanja www.navihana.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

ime in priimek,

naslov in kraj bivanja,

naslov elektronske pošte (kot uporabniško ime),

kontaktno telefonsko številko,

rojstne podatke (neobvezno)

geslo v šifrirani obliki,

ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na naslovu www.navihana.si

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki naših storitev, ne odgovarjamo. Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek (angl. Cookie) za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Navihana.si shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta). Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku Navihana.si (www.navihana.si) shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Onemogočenje piškotkov

Priporočamo uporabo vseh piškotkov, saj stran tako deluje brez problemov. Lahko pa jih tudi blokirate.

Bistveni piškotki - Ti piškotki so nujni za normalno delovanje strani.

 • Cookie Guard
  - Ta piškotek je nujen za hranjenje vaših nastavitev uporabe piškotkov na tej strani.
 • PHP Session
  - Ta piškotek se uporablja za nemoteno delovenje vseh funkcij spletne strani
 • 8812c36aa5ae336c2a77bf63211d899a
  - Ta piškotek se uporablja za nemoteno delovenje vseh funkcij spletne strani
Nenujni piškotki - Ti piškotki se uporabljajo za delovanje spletne strani, a niso nujni:
 • Chat zopim.com __zlcid
  - Ta piškotek se uporablja za chat aplikacijo na spletni strani
 • Chat zopim.com __cfduid
  - Ta piškotek se uporablja za chat aplikacijo na spletni strani
 • Google Analytics __utma,__utmb,__utmc,__utmz,__utmv
  - S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na njihovi spletni strani https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
 • Facebook
  - Facebook uporablja piškotke za sledenje spletnih strani, ki jih obiskujete
 • AddThis
  - Ta piškotek se uporablja za sledenje deljenja vsebin na družbenih omrežjih.

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.

Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva nekatere informacije. Te informacije so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

 

Skrbnik www.navihana.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Skrbnik www.navihana.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo.

Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

 

Uporabnik soglaša, da mu podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p. lahko pošilja obvestila v zvezi s ponudbo podjetja (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo za potrebe izpolnitve naročila. Uporabnik oziroma njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v procesu registracije, naročanja in dostave, v namene neposrednega trženja.

 

 1. Izdane račune se arhivira na sedežu podjetja Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., Partizanska cesta 7, Dol pri Hrastniku. Dostop do njih lahko zahtevate po elektronski pošti ali na naslovu podjetja.
 2. Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p. se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki uporabljani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam.
 3. V spletni trgovini obstajajo povezave na druge spletne strani, katere niso v lasti podjetja Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p. in za katere le-ta ne more zagotoviti varnosti osebnih podatkov.

 

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih Navihana.si (www.navihana.si) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Navihana.si.

 

Privolitev

Z uporabo spletnih strani se hkrati tudi strinjate z navedenimi pogoji uporabe vaših osebnih podatkov.

 

Komunikacija

 

Podjetje bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • · jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • · pošiljatelj bo jasno razviden,
 • · različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • · jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • · željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

 

Mnenja/komentarji uporabnikov

 

Mnenja oziroma komentarji uporabnikov ter recenzije izdelkov, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti trgovine, ki so namenjene skupnosti uporabnikov. Ponudnik omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred dokončno objavo pa jih ponudnik pregleda. Ponudnik ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, obsceni ali po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

 

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih.


Ponudnik ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.

 

Varstvo otrok

 

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost) in jasno ločena od iger in tekmovanj.

Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti.

Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljive za otroke.

 

Odveza odgovornosti

 

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

 

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Podjetje ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.


Čeprav se podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti artikla.

 

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p., si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

 

Pritožbe in spori

 

Podjtje Moja trgovinica, Boštjan Dečman, s. p., spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Podjetje se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@navihana.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

 

Podjetje Moja trgovinica, Boštjan Dečman, s. p., se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem.

Zato se podjetje prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Moja trgovinica, Boštjan Dečman s.p. priporoča, da stranka pred oddajo naročila pozorno prebere pogoje poslovanja in jih shrani na trajen medij, npr. A4 papir, za kasnejšo uporabo.

Prijetno nakupovanje

Boštjan Dečman
Tel.: +386 (0)41 810 778
Moja trgovinica, Boštjan Dečman s. p.
Partizanska cesta 7,
SI-1431 Dol pri Hrastniku
E-mail: info@navihana.si
www.navihana.si, www.mojatrgovinica.si