Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Košarica Naslov

Lepotec.si

Blagovne znamke

Darilni bon

Podarite darilni bon - tako ne boste bili v zadregi pri izbiri darila  - darilo si bo obdarjenec izbral sam. Čudovita ideja, kajne? Na voljo v vrednostih: 20€, 50€ in 100€. Darilo pa boste dobili tudi vi: kupon v vrednosti 10% vrednosti kupljenega bona.

Več podatkov


100,00 € z DDV

299997 kos na zalogi

Dodaj v Želim si...

Zvestoba se splača BONUS: 10 točk(e/i) zvestobe. Izdelki v vaši košarici skupaj: 10 točk(i) , s katerimi prihranite: 10,00 €.


Na voljo so darilni boni v vrednosti 20, 50 ali 100 eur.

Z nakupom darilnega bona se 10% vrednosti darilnega bona pripiše kot dobroimetje tudi na vaš uporabniški račun. Primer: kupite darilni bon npr. za 100 €, vi pa ste nagrajeni s kuponom za 10€ z veljavnostjo 1 leta. Stanje lahko preverite v Moji kuponi 1 dan po nakupu darilnega bona.

 

Darilni bon unovčijo registrirani uporabniki Navihana.si. Vrednost bona moraš aktivirati na svoj uporabniški račun v šestih mesecih (edino če to ni drugače označeno), sicer darilni bon zapade. Če sredstva preneseš na svoj račun, tam ostanejo brez časovne omejitve in jih lahko koristiš kadarkoli. Za aktivacijo bona pišite na info@navihana.si. Za avtorizacijo kupona napišite še ime osebe, ki vam je podarila bon.

Darilni bon se lahko uporabi samo v enkratnem znesku, ki je enak ali višji od vrednosti bona. Prav tako ni izplačljiv v gotovini.

Ne odlašajte z nakupom, da vam kdo ne ukrade ideje. No, pa vseeno, tudi če se to zgodi, boste lahko vsi prijatelji slavljenca toliko bolj presenetili in mu naredili nepozaben večer!

Pa še manjša pomoč za unovčenje bona:

  • koda darilnega bona se vnese v Moji kuponi  (najkasneje v roku šestih mesecev od izdaje), kjer se bodo sredstva kot dobroimetje prenesla na Moj račun.
  • sredstva v celoti pa lahko obdarjenec koristi neposredno pri kateremkoli spletnem nakupu in s klikom na Košarico, kjer se nahaja za to namenjeno polje Vpiši kodo za popust.

 

Darilni bon se lahko uporabi samo v enkratnem znesku, ki je enak ali višji od vrednosti bona. Prav tako ni izplačljiv v gotovini.

Bodite prvi in komentirajte izdelek

Samo registrirani uporabniki lahko dodajo nov komentar.